Campaña de recogida de juguetes y alimentos

Estimades families :

Amb motiu de l'arribada del Nadal , el claustre de professors, proposa per a aquest any fer una campanya solidària "DONAR I REBRE " destinada a la recollida d'aliments i joguines .
Com en anys anteriors , es portaran al centre , i es deixaran a la zona habilitada per això.
Els aliments han de ser no peribles ( oli , arròs , sucre , llegums ... ) i seran destinats a Càritas i a l'associació " Ajuda als Pobles " a benefici del Sàhara .
Les joguines han d'estar en bon estat i seran repartits entre Càritas i els alumnes del nostre centre amb més dificultats econòmiques .
Amb aquesta campanya el que es proposa és conscienciar als nostres alumnes / as de la importància d'ajudar els més necessitats , rebent a canvi la satisfacció personal d'haver ajudat .

Agraïm per endavant la vostra col·laboració.

Atentament:
El claustre de professors.
 
-----------------------------------------
 
Estimadas familias:



Con motivo de la llegada de la Navidad, el claustro de profesores propone para este año realizar una campaña solidaria “DAR Y RECIBIR” destinada a la recogida de alimentos y juguetes.

Como en años anteriores, se traerán al centro , y se dejaran en la zona habilitada para ello.

Los alimentos deberán ser no perecederos ( aceite, arroz, azúcar, legumbres...) y serán destinados a Cáritas y a la asociación “Ajuda als Pobles” a beneficio del Sahara.

Los juguetes deberán estar en buen estado y serán repartidos entre Cáritas y aquellos alumnos de nuestro centro con mayores dificultades económicas.

Con esta campaña lo que se propone es concienciar a nuestros alumnos/as de la importancia de ayudar a los más necesitados, recibiendo a cambio la satisfacción personal de haber ayudado.



Agradecemos de antemano vuestra colaboración.



Atentamente:

El claustro de profesores.
 

Entradas populares de este blog

Admissió 2022-2023