Instruccions inici de curs


Vídeo de Bienvenida


Las clases comienzan el próximo lunes 10 de septiembre a las 9:00h.

Para la entrada al cole acudiremos todos a las pistas de baloncesto y los profesores nos recibirán para presentarnos el tema de este curso: La imaginación en el arte. Después tendremos un espectáculo en la pista de futbol.

Las clases terminarán a las 13h, aquellos que se queden al comedor saldrán a las 15h.

ATENCIÓN: EN CASO DE LLUVIA

Las previsiones meteorológicas prevén fuertes lluvias. 

Si a la hora de la entrada (9h) estuviese lloviendo fuertemente, el alumnado entrará directamente al edificio. Los alumnos de infantil al edificio de infantil y los de primaria al suyo.

Si a la hora de la salida (13h) estuviese lloviendo fuertemente, el alumnado de 3 y 4 años se encontrará en su edificio. Los alumnos de 5 años, 1º, 2º y 3º saldrán por el porche trasero (el que da a las pistas). Los alumnos de 4º, 5º y 6º saldrán por el porche delantero.

-----------------------------------

Les classes comencen dilluns que ve 10 de setembre a les 9:00h.

Per a l'entrada al col·le acudirem tots a les pistes de bàsquet i els professors ens rebran per a presentar-nos el tema d'este curs: La imaginació en l'art. Després tindrem un espectacle en la pista de futbol.

Les classes acabaran a les 13h, aquells que es queden al menjador eixiran a les 15h.

ATENCIÓ: EN CAS DE PLUJA 

Les previsions meteorològiques preveuen fortes pluges.

Si a l'hora de l'entrada (9h) estiguera plovent fortament, l'alumnat entrarà directament a l'edifici. Els alumnes d'infantil a l'edifici d'infantil i els de primària al seu.

Si a l'hora de l'eixida (13h) estiguera plovent fortament, l'alumnat de 3 i 4 anys es trobarà en el seu edifici. Els alumnes de 5 anys, 1r, 2n i 3r eixiran pel porxe posterior (el que dóna a les pistes) . Els alumnes de 4t, 5t i 6t eixiran pel porxe davanter.

Entradas populares de este blog

Admissió 2022-2023