EQUIP ERASMUS EN XIPRE


La setmana pasada, tres professores del nostre col·le, anàren a Xipre per a dur a terme la segona movilitat del projecte Erasmus. A més de conèixer un poc més de prop l’illa, la seua cultura i gastronomía, va haver-hi temps per al treball. Visitarem una ecola xipriota, i amb els coordinadors, vam vore diferents maneres de treballar les matemàtiques i la música en clase.

Després va arribar el nostre torn, doncs presentàrem les activitats que en el Joan Fuster havíem dissenyat. Vam posar en comú un fum d’idees i maneres diferents de treballar amb els alumnes. Hem portat en la maleta moltes novetats!

En juny ens espera Belfast, al nord d’Irlanda, i vorem la utilitat de les matemàtiques en la vida diària.

Per cert! La cançó que va a sonar aquesta semana durant les entrades i les eixides és un ball molt típic de Xipre anomat “Psintri Vasilikia Mou”. Us animeu a ballar?

--------------------------------

La semana pasada, tres profesoras del nuestro cole, fueron a Chipre para llevar a cabo la segunda movilidad del proyecto Erasmus. Además de conocer un poco más de cerca la isla, su cultura y gastronomía, hubo tiempo para el trabajo. Visitamos un colegio chipriota, y junto con los coordinadores, vimos diferentes maneras de trabajar las matemáticas y la música clase.

Luego fue nuestro turno, pues presentamos las actividades que en el Joan Fuster habíamos diseñado. Pusimos en común un montón de ideas y maneras diferentes de trabajar con los alumnos. ¡Hemos traído en la maleta muchas novedades!

En junio nos espera Belfast, en el norte de Irlanda, y veremos la utilidad de las matemáticas en la vida diaria.

¡Por cierto! La canción que va sonar esta semana durante las entradas y las salidas es un baile muy típico de Chipre llamado “Psintri Vasilikia Mou” . ¿Os animáis a bailar?

--------------------------------

Last week, three teachers from our school, went to Cyprus to carry out the second mobility of the Erasmus project. In addition to knowing a little more about the island, its culture and gastronomy, there was time for work. We visited a Cypriot school, and together with the coordinators, we saw different ways of working the mathematics and music class. 

Then it was our turn, because we presented the activities that we had designed in the Joan Fuster. We shared a lot of different ideas and ways of working with students. We have brought many novelties in the suitcase!

Belfast awaits us in June, in the north of Ireland, and we will see the usefulness of mathematics in daily life.

By the way! The song that will sound this week during the entrances and exits is a very typical dance from Cyprus called "Psintri Vasilikia Mou". Do you dare to dance?






 

Entradas populares de este blog

Admissió 2022-2023