• Campaña de recogida de juguetes y alimentos

  Estimades families :

  Amb motiu de l'arribada del Nadal , el claustre de professors, proposa per a aquest any fer una campanya solidària "DONAR I REBRE " destinada a la recollida d'aliments i joguines .
  Com en anys anteriors , es portaran al centre , i es deixaran a la zona habilitada per això.
  Els aliments han de ser no peribles ( oli , arròs , sucre , llegums ... ) i seran destinats a Càritas i a l'associació " Ajuda als Pobles " a benefici del Sàhara .
  Les joguines han d'estar en bon estat i seran repartits entre Càritas i els alumnes del nostre centre amb més dificultats econòmiques .
  Amb aquesta campanya el que es proposa és conscienciar als nostres alumnes / as de la importància d'ajudar els més necessitats , rebent a canvi la satisfacció personal d'haver ajudat .

  Agraïm per endavant la vostra col·laboració.

  Atentament:
  El claustre de professors.
   
  -----------------------------------------
   
  Estimadas familias:  Con motivo de la llegada de la Navidad, el claustro de profesores propone para este año realizar una campaña solidaria “DAR Y RECIBIR” destinada a la recogida de alimentos y juguetes.

  Como en años anteriores, se traerán al centro , y se dejaran en la zona habilitada para ello.

  Los alimentos deberán ser no perecederos ( aceite, arroz, azúcar, legumbres...) y serán destinados a Cáritas y a la asociación “Ajuda als Pobles” a beneficio del Sahara.

  Los juguetes deberán estar en buen estado y serán repartidos entre Cáritas y aquellos alumnos de nuestro centro con mayores dificultades económicas.

  Con esta campaña lo que se propone es concienciar a nuestros alumnos/as de la importancia de ayudar a los más necesitados, recibiendo a cambio la satisfacción personal de haber ayudado.  Agradecemos de antemano vuestra colaboración.  Atentamente:

  El claustro de profesores.
   
 • CEIP Joan Fuster


  Colegio público de escolarización preferente de alumnado con diversidad funcional de carácter motriz.
  Una ventana abierta al mundo.

  • Av Generalitat Valenciana 48 (46940, Manises)
  • +34 962566970
  • joanfuster@joanfuster.net
  • www.joanfuster.net
  Me

  Nos encontramos en: