Día de Carnaval

Y por fin ha llegado el esperado día de Carnaval.


Pulpos, peces, pingüinos, medusas, caballitos de mar, tortugas, langostas, submarinistas… todos han venido a desfilar por las calles del pueblo.

Hemos “buceado” bajo un mar de 20 metros con los alumnos de 6º, que se despiden este año del colegio, y nos han hecho de reyes y reinas del carnaval.

Gracias a todos por vuestra colaboración, padres y madres que se han disfrazado y que han venido a ayudar, abuelos y abuelas que habéis disfrutado con los niños, tantos y tantos reporteros gráficos que nos han hecho un seguimiento tan especial, nos hemos sentido como los famosos, pero nosotros con más glamour.

Gracias a los chicos de la Batucada que nos han animado y a la policía que ha velado por nuestra seguridad.

¡Ha sido un día GENIAL!



I per fi ha arribat l'esperat dia de Carnestoltes.

Polps, peixos, pingüins, meduses, cavallets de mar, tortugues, llagostes, submarinistas... tots han vingut a desfilar pels carrers del poble.

Hem "bussejat" davall un mar de 20 metres amb els alumnes de 6t, que es despedixen enguany del col·legi, i ens han fet de reis i reines del carnestoltes.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració, pares i mares que s'han disfressat i que han vingut a ajudar, iaios i iaies que heu disfrutat amb els xiquets, tants i tants reporters gràfics que ens han fet un seguiment tan especial, ens hem sentit com els famosos, però nosaltres amb més glamour.

Gràcies als xics de la Batucada que ens han animat i a la policia que ha vetlat per la nostra seguretat.

 Ha sigut un dia GENIAL!

Entradas populares de este blog

Admissió 2022-2023