Campanya Recollida Joguets

Estimats pares del C.E.I.P. Joan Fuster,

des de la Ràdio Municipal de Manises hem posat en marxa una campanya de recollida de joguets en bon estat, i també nous, amb l'objectiu que aquestes pròximes festes de Nadal cap xiquet de la nostra ciutat es quede sense rebre un regal.

Per això, fins al 18 de desembre, totes les persones que ho desitgen podran deixar a l'emissora, situada al Carrer Major 91, els joguets que tinguen per casa i ja no utilitzen o que desitgen regalar a altres xiquets, que de segur els necessiten.

Tots els joguets que aconseguim s'entregaran a Cáritas Interparroquial de Manises, que personalment se'ls farà arribar a Ses Majestats els Reis d'Orient .

Es per això que ens fiquem en contacte amb el seu centre per tal que fer extensiva esta invitació a tota la seua comunitat educativa per tal que arribe al major nombre de persones possibles i així fer realitat el somni de molts xiquets i xiquetes.

Entre tots podem aconseguir-ho!
Salutacions,

Julio

Estimados padres del C.E.I.P. Joan Fuster, 

desde la Radio Municipal de Manises hemos puesto en marcha una campaña de recogida de juguetes en buen estado, y también nuevos, con el objetivo que estas próximas fiestas de Navidad ningún niño de nuestra ciudad se quede sin recibir un regalo. 

Por ello, hasta el 18 de diciembre, todas las personas a que lo deseen podrán dejar en  la emisora, situada en el Calle Mayor 91, los juguetes que tengan por casa y ya no utilicen o que deseen regalar a otros niños, que seguro los necesitan. 

Todos los juguetes que consigamos se entregaran a Cáritas Interparroquial de Manises, que personalmente les hará llegar a Sus Majestades los Reyes de Oriente. Por eso nos ponemos en contacto con ustedes para que hacer extensiva esta invitación a toda la comunidad educativa para que llegue al mayor número de personas posibles y así hacer realidad el sueño de muchos niños y niñas. 

Entre todos podemos conseguirlo.
Un saludo.

Julio 

Entradas populares de este blog

Admissió 2022-2023