Consum de fruites i hortalisses


El CEIP Joan Fuster es centro adherido al "Programa Escolar de Consumo de frutas y hortalizas" de la Unión Europea. Por eso durante este mes se va a ir entregando al alumnado piezas de fruta. La semana pasada se repartió naranja, y esta semana se está repartiendo sandía y cerezas.

El programa no es para todo el alumnado por igual, por ello habrá diferencia de entregas entre unas aulas y otras.

Por petición de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, se va a cambiar el formato de entrega de la fruta y hortaliza, en lugar de envases individuales se enviará en envases colectivos. 


Por ello desde el centro se ha de pedir la colaboración  de padres y madres para que lleven, la próxima semana, un recipiente reutilizable, tipo bol o similar, para el consumo de la misma. De esta manera evitamos en gran medida, la utilización de material de un solo uso y el consiguiente impacto ambiental que supone la elevada generación de residuos.

Pedimos disculpas por las molestias que este cambio les pueda ocasionar.





El CEIP Joan Fuster és centre adherit al "Programa Escolar de Consum de fruites i hortalisses" de la Unió Europea. Per açò durant aquest mes es va a anar lliurant a l'alumnat peces de fruita. La setmana passada es va repartir taronja, i aquesta setmana s'està repartint meló d'Alger i cireres.

El programa no és per a tot l'alumnat per igual, per açò hi haurà diferència de lliuraments entre unes aules i unes altres.

Per petició de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, es va a canviar el format de lliurament de la fruita i hortalissa, en lloc d'envasos individuals s'enviarà en envasos col·lectius. 


Per açò des del centre s'ha de demanar la col·laboració de pares i mares perquè porten, la setmana vinent, un recipient reutilitzable, tipus bol o similar, per al consum de la mateixa. D'aquesta manera evitem en gran manera, la utilització de material d'un sol ús i el consegüent impacte ambiental que suposa l'elevada generació de residus.

Demanem disculpes per les molèsties que estos canvis els puguen ocasionar.

Entradas populares de este blog

Admissió 2022-2023