Nit dels estels


Hola, famílies!!!

Com ja us hauran contat els vostres fills i filles, la nit dels estels va anar fenomenal. No vam veure cap estel, però sí que vàrem jugar, riure i divertir-nos molt. 

Férem una gimcana tipus scaperoom en la qual s'havien de resoldre una sèrie de proves i enigmes per a aconseguir obrir la caixa on estava la clau de la porta de l'escola, i així poder agafar el sopar.

Les mestres estem molt satisfetes i contentes amb l'experiència. Dit això, us adjunte un parell de fotos de la nit. No ixen tots ni totes, però us podeu fer una idea del que férem. 

Una abraçada!

----------

¡¡¡Hola, familias!!!


Cómo ya os habrán contado vuestros hijos e hijas, la noche de las estrellas fue fenomenal. No vimos ninguna estrella, pero sí que jugamos, reír y divertirnos mucho. 

Hicimos una gincana tipo escaperoom en la cual se tenían que resolver una serie de pruebas y enigmas para conseguir abrir la caja donde estaba la clave de la puerta de la escuela, y así poder coger la cena.

Las maestras estamos muy satisfechas y contentas con la experiencia. Dicho esto, os adjunto un par de fotos de la noche. No salen todos ni todas, pero os podéis hacer una idea de lo que hicimos. 

¡Un abrazo!


Entradas populares de este blog

Admissió 2022-2023