IRCO Informa


Estimades famílies:

Durant el passat mes de Setembre, la Direcció General de Centres i Personal Docent de la Generalitat Valenciana va comunicar formalment la publicació de la nova Guia per als Menús en els Menjadors Escolars de la Comunitat Valenciana. Aquesta nova Guia suposa una actualització de les recomanacions en la freqüència d'aliments oferida en els menjadors i aposta per una oferta alimentària saludable en el marc de la Dieta Mediterrània, promovent també la inclusió d'aliments de proximitat, producció local i ecològica.

L'actualització de la guia té la seua aplicació en el menú mensual del seu menjador en els següents aspectes:

-Promociona una major presència de proteïna vegetal (lleguminoses) i vegetals, per exemple, inclou una freqüència de 2 receptes per setmana d'un primer plat de llegums; redueix en conseqüència, la presència càrnia.

-Recomana una major presència de fruites com a postres principals, deixant la freqüència de les postres làcties a 2 vegades al mes.

-Promou la presència del plat únic per a algunes receptes nutricionalment completes, com per exemple, menú compost de paella i ensalada acompanyada de pa i doble prostre (lacti i fruita), amb la freqüència entre una o dues vegades al mes.
  
La participació del nostre equip de nutricionistes, ha aconseguit una adaptació progressiva de les noves recomanacions en els menús del seu menjador, i ens ha permés l'avaluació de la satisfacció dels menús oferits pels escolars.

L'actualització completa està prevista per al menú de Febrer 2019. D'aquesta forma, IRCO, S. L. ha adaptat completament la freqüència d'aliments a la nova Guia. D'ara endavant la nostra proposta de menús mensual, integrarà aquests criteris assegurant les aportacions nutricionals adequades a les recomanacions oficials.

Per a més informació i la descàrrega de la Guia per als Menús Escolars de la Comunitat Valenciana accedisca al següent enllaç:



Des de IRCO, S. L.  treballem per a continuar oferint-li la millor qualitat al servei del seu menjador amb una proposta d'alimentació estudiada, equilibrada, saludable, saborosa i sostenible; destinada al fet que els seus fills s'alimenten bé en el menjador, per a créixer millor.



Una cordial Salutació.

  

Dpto. MARKETING IRCO, S. L.




Entradas populares de este blog

Admissió 2022-2023