• Inici de curs i Menjador setembre


  Bon dia.

  Estant ja pròxima l'arribada del mes de setembre volíem saludar a tots els integrants de la comunitat escolar i desitjar un bon inici de curs.


  Volíem avisar que el dilluns, dia 2 de setembre, el centre escolar romandrà tancat per formació del professorat, qualsevol cosa que necessiten a partir del dia 3 els podrem atendre amb total normalitat.


  Recordar alhora que les classes començaran el dilluns 9 de setembre a les 9 del matí, el calendari escolar es pot trobar en la pàgina web.


  I finalment tots aquells que desitgen utilitzar el servei de menjador escolar durant el mes de setembre han d'emplenar el formulari adjunt abans del dia 5. Si no pogueren a través d'internet passen pel centre durant aquests dies. 
  Gràcies.
  -----


  Buenos días.
  Estando ya próxima la llegada del mes de septiembre queríamos saludar a todos los integrantes de la comunidad escolar y desear un buen inicio de curso.  Queríamos avisar que el lunes, día 2 de septiembre, el centro escolar permanecerá cerrado por formación del profesorado, cualquier cosa que necesiten a partir del día 3 les podremos atender con total normalidad.


  Recordar a la vez que las clases comenzarán el lunes 9 de septiembre a las 9 de la mañana, el calendario escolar se puede encontrar en la página web.


  Y por último todos aquellos que deseen utilizar el servicio de comedor escolar durante el mes de septiembre deben cumplimentar el formulario adjunto antes del día 5. Si no pudiesen a través de internet pasen por el centro durante estos días. 

  Gracias.


 • CEIP Joan Fuster


  Colegio público de escolarización preferente de alumnado con diversidad funcional de carácter motriz.
  Una ventana abierta al mundo.

  • Av Generalitat Valenciana 48 (46940, Manises)
  • +34 962566970
  • joanfuster@joanfuster.net
  • www.joanfuster.net
  Me

  Nos encontramos en: