Assemblea General AFA

Ja tenim data!!!

Assemblea general de la AFA l'1 d'octubre a les 9.15 i repetirem a les 15.15 (perquè pugueu participar el màxim nombre possible de famílies sòcies).
Som transparents. Rendiré us comptes amb vosaltres, us entregarem ingressos i despeses del curs passat, us comptarem tot el que hem fet i tot el que pretenem fer aquest curs. I us explicarem el funcionament de la Junta Directiva i les comissions per a totes les persones que desitgen participar més activament en el AFA.

Esperem que pugueu acudir el major nombre possible de famílies per la transcendència de l'assemblea. A més ens tindreu a totes (presidència, secretària i tresoreria) per a preguntar-nos el que desitgeu.
Us esperem!

Una abraçada 😚
---------------------------------------------------------------------------------------
Ya tenemos fecha!!!

Asamblea general de la AFA el 1 de octubre a las 9:15 y repetiremos a las 15:15 (para que podáis participar el máximo número posible de familias socias).
Somos trasparentes. Rendiré os cuentas con vosotras, os entregaremos ingresos y gastos del curso pasado, os contaremos todo lo que hemos hecho y todo lo que pretendemos hacer este curso. Y os explicaremos el funcionamiento de la Junta Directiva y las comisiones para todas las personas que deseen participar más activamente en el AFA.

Esperamos que podáis acudir el mayor número posible de familias por la transcendencia de la asamblea. Además nos tendréis a todas (presidencia, secretaria y tesorería) para preguntarnos lo que deseéis.
Os esperamos!

Un abrazo 😚
Entradas populares de este blog

Admissió 2022-2023

Precios mensuales del comedor Escolar