• Dia de la Pau a l'escola


  Aquesta setmana estem celebrant el dia de la Pau a l'escola: Els jocs pacífics. 

  Totes les persones, de totes les edats ens agrada jugar, perquè aprenem, ens divertim, ens comuniquem, sentim la col·laboració, el respecte i les ganes de pensar i crear jocs nous. I si és grup, millor ens ho passem. Ens hem compromés a canviar les espentes, insults, malament perdre, les burles i els paranys, ja que tot això no és jugar. 

  Volem jugar de manera divertida i amb respecte, on totes i tots puguem compartir jocs, sense discriminació, cadascun al seu ritme. 

  Jugar és la millor manera d'aprendre a conviure en Pau, I des de Manises aportem al ODS 16: Creem comunitats socioeducatives pacífiques, inclusives i participatives.

  -----

  Esta semana estamos celebrando el día de la Paz en la escuela: Los juegos pacíficos. 

  Todas las personas, de todas las edades nos gusta jugar, pues aprendemos, nos divertimos, nos comunicamos, sentimos la colaboración, el respeto y las ganas de pensar y crear juegos nuevos. Y si es grupo, mejor nos lo pasamos. Nos hemos comprometido a cambiar los empujones, insultos, mal perder, las burlas y las trampas, ya que todo esto no es jugar. 

   

  Queremos jugar de forma divertida y con respeto, donde todas y todos podamos compartir juegos, sin discriminación, cada uno a su ritmo.

   

  Jugar es la mejor forma de aprender a convivir en Paz, y desde Manises aportamos al ODS 16: Creamos comunidades socioeducativas pacíficas, inclusivas y participativas. • CEIP Joan Fuster


  Colegio público de escolarización preferente de alumnado con diversidad funcional de carácter motriz.
  Una ventana abierta al mundo.

  • Av Generalitat Valenciana 48 (46940, Manises)
  • +34 962566970
  • joanfuster@joanfuster.net
  • www.joanfuster.net
  Me

  Nos encontramos en: