Información BECAS DE COMEDOR para el curso 2021-2022




BORRADORES PARA EL CURSO 2021-2022

Dirigidos al alumnado que en el curso 20/21 ya ha estado matriculado en el centro y solicitó beca el periodo anterior.

Durante el día de hoy las tutoras han entregado al alumnado, que solicitó la beca de comedor el curso pasado, un BORRADOR de la solicitud para el próximo curso 2021-2022.

Todas aquellas familias que estén de acuerdo con los datos reflejados en dicho borrador deberán firmar padre y madre las dos hojas entregadas. Éstas hojas se devolverán a las tutorías antes del día 18 de junio.

El borrador debe ser firmado por los 2 progenitores, en el caso de personas separadas deberá ser firmado por la persona con la que conviva el alumno. 

Cualquier familia que tenga cuotas pendientes por pagar deberá abonarlas antes de solicitar la beca.

Aquellas personas que deban modificar cualquier dato, o que no realizasen solicitud años anteriores, tendrá que pasar por secretaría solicitando CITA PREVIA.

La no presentación de esta solicitud firmada supone la RENUNCIA a la beca.





ESBORRANYS PER Al CURS 2021-2022

Dirigits a l'alumnat que en el curs 20/21 ja ha estat matriculat en el centre i va sol·licitar beca el període anterior.

Durant el dia de hui les tutores han entregat a l'alumnat, que va sol·licitar la beca de menjador el curs passat, un ESBORRANY de la sol·licitud per al pròxim curs 2021-2022.

Totes aquelles famílies que estiguen d'acord amb les dades reflectides en aquest esborrany hauran de signar pare i mare les dues fulles entregades. Aquestes fulles es retornaran a les tutories abans del dia 18 de juny.

L'esborrany ha de ser signat pels 2 progenitors, en el cas de persones separades haurà de ser signat per la persona amb la qual convisca l'alumne. 

Qualsevol família que tinga quotes pendents per pagar haurà d'abonar-les abans de sol·licitar la beca.

Aquelles persones que hagen de modificar qualsevol dada, o que no realitzaren sol·licitud anys anteriors, haurà de passar per secretaria sol·licitant CITA PRÈVIA.

La no presentació d'aquesta sol·licitud signada suposa la RENÚNCIA a la beca.


Entradas populares de este blog

Admissió 2022-2023